فرصت های اقتصادی پیش روی ایران
منوی کاربری


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
خبرنامه
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



لینک دوستان
آخرین مطالب
دیگر موارد
آمار وب سایت

آمار مطالب

:: کل مطالب : 5
:: کل نظرات : 1

آمار کاربران

:: افراد آنلاین : 1
:: تعداد اعضا : 0

کاربران آنلاین


آمار بازدید

:: بازدید امروز : 11
:: باردید دیروز : 0
:: بازدید هفته : 11
:: بازدید ماه : 11
:: بازدید سال : 36
:: بازدید کلی : 1243
نویسنده : کوثر حکیمی
شنبه 21 آذر 1394

الف - فرصت اقتصادي:
١- مهم¬ترين و آشكارترين فرصت پيش روي جمهوري اسلامي ايران در دوران پسا تحريم¬ها، فرصت¬هاي اقتصادي است. با رفع تحريم¬ها، امكان نقل و انتقالات مالي از طريق شبكه¬هاي بانكي فراهم شده و اين مهم¬ترين و موثرترين اثر لغو تحريم¬ها است كه هزينه¬هاي اضافي و روش¬هاي غير مستقيم فساد آور را از سيستم مالي و بانكي كشور حذف خواهد نمود و از طرفي شركاء و طرف¬هاي جديد با شرايط قراردادي جديدي را در اختيار ايران قرار خواهد داد.
٢-  با توجه به شناسايي و آشكار شدن نقاط ضعف كشور در بخش¬هاي مختلف اقتصادي در دوران تحريم، لغو تحريم¬ها امكان بهره برداري موثرتر، كارآتر و دقيق¬تر از فرصت¬هاي اقتصادي جديد را فراهم و مانع از تكرار يا كاهش تكرار آسيب پذيري در شرايط مشابه در آينده خواهد شد.
٣- خروج شركت¬هاي مختلف غربي از ايران در دوران تحريم و جايگزيني آن ظرفيت¬ها با توانايي¬هاي بومي (هر چند داراي كيفيت پايين) و يا شركت¬هاي رقيب آسيايي، قدرت مانور و استغناء بيشتري را در مذاكرات دوران پسا تحريم با شركت¬هاي غربي فراهم نموده كه امكان امتياز گيري بيشتر يا تنظيم قراردادهاي دوجانبه بهتر را فراهم نموده است.
٤- شركت¬هاي داخلي دولتي و خصوصي، با استفاده از تجربه دوران تحريم، شناخت بهتري از بازارهاي منطقه¬اي و بين¬المللي و شركاء مختلف و ميزان اعتماد يا عدم اعتماد به آنها پيدا نموده¬اند كه قطعاً در مذاكرات و انعقاد قراردادها در دوران پسا تحريم مفيد خواهد بود.
٥- در دوران پسا تحريم امكان توسعه روابط اقتصادي با كشورهاي مختلف بويژه كشورهاي غربي مجدداً فراهم شده است و توسعه اقتصادي در روابط، طبق تئوري و مدل كاركردگرايي مي¬تواند عاملي مهم در توسعه روابط سياسي با اين كشورها نيز باشد.
٦- ورود كشورهاي پيشرفته و داراي تجربه در بخش¬هاي مختلف صنعت هسته¬اي كشورها در راستاي تغيير كاركرد نيروگاه اراك و يا در بخش¬هاي ديگر و از طرفي تداوم برنامه هسته¬اي بدور از فضاي تنش¬آلود و تهديد، ميتواند ظرفيت¬هاي اقتصادي جديدي در اين عرصه را براي كشور به همراه داشته باشد.

ضمن دیدارهایی که آقای ظریف با سفیر دانمارک داشتند به این مطلب اشاره شد که فرصت های اقتصادی و تجاری خوبی پیش روی ایران و اتحادیه ی اروپا قرار دارد و البته که ایران باید از این موقعیت بهره کافی را ببرد.




:: بازدید از این مطلب : 149
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
مطالب مرتبط با این پست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:








.:: This Template By : Theme-Designer.Com ::.
درباره ما
به وبلاگ من خوش آمدید
منو اصلی
نویسندگان
آرشیو مطالب
مطالب تصادفی
مطالب پربازدید
پیوندهای روزانه
چت باکس

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)
تبادل لینک هوشمند

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان سوال مهر رئیس جمهور سال 94 و آدرس qmehr94.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.